KURZ PRÁCE S KYVADLEM II.

Čištění pomocí svíček

Kurz navazuje na práci s kyvadlem I.

Transformujte svůj život a osvoboďte se od minulosti

Používání svící, ať už k očistě nebo k ochraně, má velmi dlouhou historii. Už od pradávna jsou svíčky jedním ze základních pilířů magie. Obecně se dá říci, že pomocí svíček můžete vyčistit vše, ať už se jedná o vztahy, zdraví, problémy v práci, fobie, závislosti nebo karmu. Dříve jsme na čištění používali metodu SRT, která má na klienta shodné dopady, ale proti tomuto způsobu čištění je metoda SRT výrazně pomalejší a náročnější nejen na čas, ale také na práci klienta i terapeuta. Výhodou této metody je, že čištění probíhá nejen na úrovni současné inkarnace, ale čistí se i programy vzniklé v minulých životech.

Co se na kurzu naučíte vyčistit:
- Základní vztahy – s rodiči, sourozenci, prarodiči, partnery i sami se sebou.
- Staré emocionální vzorce.
- Osobní i rodovou karmu.
- Karmické dluhy, sliby a přísahy.
- Rodové linie a vzorce.
- Jednotlivé orgány v lidském těle včetně detoxikace organismu.
- Prenatální vývoj, dětství, dospívání.
- Okamžik smrti i narození.
- Programy ovlivňující zdraví.
- Programy způsobující stagnaci v práci a ve vztazích.

Náš kurz je vhodný pro každého, kdo cítí, že je čas na změnu, na nový začátek plný světla a pozitivní energie. Ať už jste na cestě osobního rozvoje nováček nebo již máte zkušenosti s jinými metodami čištění, tento druh čištění vám otevře nové obzory.
Aby byla vaše práce co nejúčinnější, je nezbytné umět správně pracovat s kyvadlem a spojit se se svým Vyšším já bez zásahu ega. Pokud tuto dovednost ještě nemáte, přidejte se k našemu kurzu práce s kyvadlem, kde se vše potřebné naučíte. Oba kurzy je možné absolvovat v jeden den.

Nepodceňujte sílu světla, které může rozptýlit nejtemnější stíny. Přihlaste se na náš kurz a naučte se, jak svíčky mohou být mocným nástrojem na vaší cestě k lepšímu životu.

NEJBLIŽŠÍ TERMÍNY

Cena kurzu je 4000 Kč. Platba probíhá na základě vystavené zálohové faktury převodem na účet nebo kartou. 

26. 9. 2024

Od 10 do 13 hod

9. 10. 2024

Od 10 do 13 hod

23. 10. 2024

Od 10 do 13 hod

INDIVIDUÁLNÍ KURZ

V případě, že vám nevyhovuje absolvovat kurz v kolektivu dalších účastníků, můžete si objednat kurz individuální. Individuální kurz je určen pro jednotlivce, resp. pro max. dvě osoby, které chtějí kurz absolvovat společně. 

Individuální kurz trvá obvykle tři až čtyři hodiny s přestávkou na oběd. Termín a začátek kurzu je stanoven na základě dohody s klientem. Kurz se koná v příjemném prostředí našeho Studia Zlatý paprsek na adrese Skořicová 257/7, Praha - Křeslice.

Cena individuálního kurzu je 4000 Kč za osobu. Platba probíhá na základě vystavené zálohové faktury převodem na účet. 

JAK A KDE KURZ PROBÍHÁ

Kurzy probíhají osobně v Praze nebo dálkově. Kurzy všech úrovní lze absolvovat také individuálně. Brzy budou také k zakoupení jako videokurzy a bude je možné absolvovat v pohodlí svého domova.

Kurz je koncipovaný jako jednodenní, a trvá obvykle 4 hodiny s přestávkou na oběd. 

Kurzy se konají v příjemném prostředí našeho Studia Zlatý paprsek na adrese Skořicová 257/7, Praha - Křeslice.

Dopravit se k nám můžete prostřednictvím MHD - autobusem č. 126 z konečné stanice metra C Háje nebo ze stanice Chodov. Výstup je na zastávce Dolnokřeslická. Pokud pojedete autem, je zajištěno pohodlné parkování před objektem.